måndag 7 november 2011

Långpromenader och smakisar

Är så glad!! Har hittat en blogger- app till iPhonen så jag kan blogga via den! Perfekt eftersom jag redan gör allt via mobilen :)

Senaste veckan har kretsat mest kring långpromenader på 5-7 km såväl själv som med vänner/familj. Hundarna är alltid med och såklart Oliver om han inte har pappa-tid hemma! Tar med mig reflexer, vatten, frukt, hundgodis och försvarsspray utifall att..
Hundarna har en liten träningspaus nu efter att Taurus blev uppflyttad till lägreklass spår den 23/10, men snart drar vi igång igen! Vintern ska fyllas med lydnad, lek, snöspår, mörkerspår och underbara långpromenader!
Sen ska väl jag som vanligt försöka hitta små guldkorn, föreläsningar, att gå på! Närmaste nu är Anders Hallgren den 9/11 och sen ev ADVENTure Dog Conference i December.

Dagarna med Oliver är underbara. Jag kommer för alltid sakna bebistiden när den är över <3 Han har börjat äta riktig mat nu i puré/gröt form. Listan kan redan göras lång! Potatis, morot, palsternacka, broccoli, gurka, ärtor, örter, banan, äpple, päron, aprikos, havregröt, laxgryta och majskrokar. Sen dricker han välling innan läggdags!

Nu har han blivit förkyld hastigt och hostar och snorar, ingen feber dock. Vi kämpar på med snorsug och näsdroppar och har höjt upp huvudändan på hans säng. Vårt älskade lilla busfrö har alltid humöret uppe, han ler precis lika mycket som vanligt och skiner som en sol :)

Det är så härligt att se honom med sin pappa, deras band är så otroligt starkt. Inte så konstigt med tanke på lilla O's start i livet.. Stefan är vår klippa i livet.

Har haft en gammal vän och hennes lilla dotter på två månader på besök här hos oss för första gången, vi var bästisar i grundskolan så det känns otroligt kul att ha börjat umgås igen. Vi delar så många minnen! Och nu framtiden!

Övrigt är att jag och Stefan är i full färd med att planera varsin tatuering med Olivers namn!

Min lillsyrra Marre har fått hyra ett helt fantastiskt ställe av samma familj som hon hyr stallplatsen av. Ett gammalt hus med tillhörande ytebyggnader, med utsikt över ängar och vatten! Ligger avskiljt och idylliskt. En hel del jobb med huset, men det har en enorm potential att bli riktigt, riktigt bra, är det någon som kan fixa det så är det syrran. Vi familj och vänner står bakom henne i allt hon gör och finns till hands!

1 kommentar: